media & sponsoring

sponsoring

Bij Mini Opslag Watergoor hechten we veel waarde aan het sponsoren van verenigingen uit Nijkerk. We zijn namelijk trots op de Nijkerkse verenigingen. Daarom ondersteunen we diverse sportverenigingen, van jong tot oud. Of het nu individueel is of in groepsverband, niets is ons te gek.

We beginnen bij de kleinsten… Voor de kangoeroes en de F-jeugd van korfbalvereniging Sparta Nijkerk hebben we leuke shirts en bidons gesponsord. Uiteraard zijn de trainers niet vergeten en hebben zij comfortabele sweaters voor langs de lijn gekregen. De jongens van het voetbalteam JO14-1 van Sparta Nijkerk kunnen hun voetbalspullen gemakkelijk meenemen in hun nieuwe voetbaltassen, die uiteraard voorzien zijn van ons logo.

Daarnaast zijn wij trotse sponsor van Jari en Luna van Polen, twee talentvolle shorttrackers uit Nijkerk. Beiden schaatsen bij het KNSB Talenten Team Midden-Oost.

Ook staan we achter zwemvereniging Flevo Nijkerk. En last but not least zijn we betrokken bij het oudste team waar wij deel van mogen uitmaken: jeu de boules vereniging De NijeBoulers uit Nijkerk. Bij deze twee clubs prijkt een prachtig bord van Mini Opslag Watergoor.

JARI & LUNA VAN POLEN

Jari & Luna zijn twee talentvolle shorttrackers uit Nijkerk die bij het KNSB talenten team Midden-Oost schaatsen. We sponsoren Jari & Luna voor reizen, materialen en andere dingen die bij hun carrière van pas komen.

V.V. SPARTA NIJKERK

V.V. Sparta Nijkerk is een voetbalvereniging in Nijkerk. De jongens uit het voetbalteam JO-14-1 zijn voorzien van nieuwe voetbaltassen waar ze al hun benodigde spullen trainingen en wedstrijden in kunnen meenemen. Deze is voorzien van ons logo.

K.V. SPARTA NIJKERK

K.V. Sparta Nijkerk is een korfbalvereniging in Nijkerk. De F-Jeugd en de Kangoeroes (de kleinste) zijn voorzien van nieuwe bidons en shirts. Ook hebben de trainers van de kangoeroes nieuwe sweaters gekregen waardoor ze lekker warm langs de lijn kunnen coachen.

N.W.V. FLEVO NIJKERK

Nijkerkse Watersportvereniging Flevo Nijkerk is een waterpolo/zwemvereniging in Nijkerk. Zij zijn mede-organisator van de Sinterklaas-intocht van de stad Nijkerk. We sponsoren een unit waar de materialen het hele jaar door in opgeslagen staan.

DE NIJEBOULERS NIJKERK

De Nijeboulers is een Jeu de Boules vereniging in Nijkerk. Wij sponsoren de Nijeboulers voor materialen, onderhoud en andere benodigdheden voor hun vereniging.

op zoek naar een sponsor?

media

twee jaar mini opslag watergoor: voor tijdelijk extra opslagruimte

24 MAART 2024

We hebben steeds meer spullen en hebben daardoor ook vaker behoefte aan extra opslagruimte buitenshuis. Dat is vooral handig als men gaat verhuizen of verbouwen, samenwonen (of niet meer), of een motorstalling zoekt, privé (of van de zaak) en tijdelijk extra opslagruimte nodig heeft.

Gert Hagen en Hans Bos begonnen Mini Opslag Watergoor bijna twee jaar geleden. Kompaan Hans Bos leverde de opslagunits via zijn bedrijf Selfstorage Systemen. Gert runt het bedrijf, met hulp van zijn gezin.
Sinds de start zijn heel veel units verhuurd. ,,De uitbreiding van de units hebben wij in fases ingedeeld. Het ging echter wat sneller dan gepland, want Nijkerkers hebben toch meer of sneller extra opslagruimte nodig dan gedacht. Ook hebben wij ingespeeld op andere wensen, zoals buitenunits. Deze zijn geïsoleerd, geventileerd en 24/7 toegankelijk.’’

LEES HET HELE ARTIKEL

Er  zijn bewakingscamera’s, toegangscodes, individuele sloten via een app en het pand is brand- en inbraak-beveiligd

Er zijn extra beveiligingsmaatregelen om bezittingen te beschermen. ,,Zo zijn er bewakingscamera’s, toegangscodes en individuele sloten via een app aanwezig en is het pand (brand- en inbraak-)beveiligd’’, vertelt Gert. ,,Mensen kunnen (tussen 06.00 en 23.00 uur) naar binnen bij hun unit.’’

Hij is heel dankbaar voor de leuke reacties en complimenten die zijn ontvangen en hoopt nog lang alle mensen die wat extra ruimte nodig hebben van dienst te mogen zijn.
Om twee jaar Mini Opslag Watergoor te vieren, is er een leuke opruimactie, namelijk: minimaal zes maanden huren, zevende maand gratis. Immers: ,,Opgeruimd staat netjes!”

Mini Opslag Watergoor, Watergoorweg 57A, Nijkerk, tel. 033-2087420
Bron: Twee jaar Mini Opslag Watergoor: voor tijdelijk extra opslagruimte | Nieuws uit de regio Leusden (leusderkrant.nl)

MINI OPSLAG WATERGOOR EN OTO NIJKERK NIEUWE SPONSOREN SPARTA NIJKERK JO14-1

3 JANUARI 2024

Eind vorig jaar zijn de spelers van de JO14.1 voorzien van nieuwe sporttassen (rugzakken) door Mini Opslag Watergoor en presentatiepakken door Oto Nijkerk
Het team met de staf heeft inmiddels de bedrijven bezocht om ze hiervoor te bedanken, maar ook via deze weg willen wij deze bedrijven die in Nijkerk gevestigd zijn ook in de picture zetten.

LEES HET HELE ARTIKEL

Augustus 2022 is Mini Opslag Watergoor na een flinke verbouwing geopend.
Wij verhuren units vanaf 1m2 tot 20m2 vloeroppervlakte, de units zijn 2.5 meter hoog.

Ons pand is volledig beveiligd middels camera’s, brand en inbraakalarm. U kunt van 06.00 tot 23.00 uur bij u eigen unit met u persoonlijke app. Na 23.00 gaat het algehele alarm erop en kan niemand het pand meer betreden. De tempratuur in ons pand is minimaal 10 graden.

Als u bij ons een unit huurt kunt u gebruik maken van onze eigen mini opslag aanhangwagens om u spullen van A naar B te brengen. Bij ons in de opslag staat er een steekwagen, kleine goederen karretjes en dolly’s. Deze mag u altijd gebruiken.

Bent u benieuwd geworden? U kunt ons vinden aan de Watergoorweg 57A te Nijkerk.
Kom vrijblijvend een kijkje nemen voor een rondleiding of om eventueel samen te kijken naar de mogelijkheden voor u wensen. Want zoals iedereen graag ziet: Opgeruimd staat netjes!

Bron: Mini Opslag Watergoor en Oto Nijkerk nieuwe sponsoren Sparta Nijkerk JO14-1 – v.v. Sparta Nijkerk (vvspartanijkerk.nl)

Mini Opslag Watergoor geopend

12 OKTOBER 2022

NIJKERK Het pand aan Watergoorweg 57A, waar voorheen Volvo Serva zat, is verbouwd tot opslagunits. Zowel particulieren als ondernemers kunnen daar een opslagunit van bedrijf Mini Opslag Watergoor huren om spullen op te slaan.

Ondernemers Gert Hagen en Hans Bos kennen elkaar al vele jaren. Enige tijd geleden zijn zij op het idee gekomen om een Mini Opslag te starten in Nijkerk. Hans Bos heeft de opslagunits geleverd via zijn bedrijf Selfstorage Systemen. Gert Hagen zal de Mini Opslag gaan beheren, ondersteund door zijn vrouw Marian. Na wat research bleek dat er maar weinig opslagmogelijkheden in de regio zijn. Het pand staat op een gunstige locatie en leent zich er uitstekend voor.

LEES HET HELE ARTIKEL

In totaal komen er 350 units

Toen er steeds meer positieve punten bij elkaar kwamen, ging het snel. ,,Het bedrijfspand is inpandig gerenoveerd. We haalden het pand leeg, door onder andere Nijkerkse ondernemers werd fase 1 gerealiseerd en konden de eerste 66 units worden geplaatst.’’ Mini Opslag Watergoor wordt in vier fases gerealiseerd. ,,Fase 1 is nu klaar’’, vertelt Gert Hagen. ,,Bijna zeventig units met een oppervlakte variërend van 1 tot 20 m2 en een hoogte van 2.5 meter zijn in de verhuur gegaan. Fase 2 zal eind december klaar zijn voor verhuur. In totaal komen er 350 units.’’

RUIMTEGEBREK Dat er behoefte aan opslag is, staat buiten kijf. Er zijn de laatste tijd al een aantal units verhuurd met name aan inwoners die verhuizen, verbouwen of thuis niet genoeg plek hebben. Of misschien liggen de winterbanden in de weg. Ook zzp’ers met gereedschap of ondernemers kunnen ruimtes huren. Zo hoef je niet meer naar andere plaatsen in de omgeving van Nijkerk om daar spullen op te slaan. ,,Klanten bepalen zelf hoe groot de opslagruimte is. Vaak beginnen ze wat kleiner en groeien door naar grotere units, dat is geen probleem bij ons.’’

Klanten bepalen zelf hoe groot de opslagruimte is

VEILIGHEID Het is een veilige manier om je inboedel te bewaren. Zo is het bijvoorbeeld in het geval van dure spullen zoals elektronische apparatuur of leren banken fijn dat je met een gerust hart de unit op slot kunt doen. Het pand is namelijk rondom en binnen beveiligd met camera’s en alarm. De units worden gesloten met speciale codes die alleen de huurder van de unit krijgt. Het pand is dagelijks (behalve de zondag) bemand tussen 09.00 en 17.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur en de andere uren wordt het pand digitaal op afstand gecontroleerd. Huurders kunnen dan terecht van 06.00 tot 23.00 uur.

Meer informatie: Mini Opslag Watergoor. Watergoorweg 57A, 3861 MA Nijkerk. Tel.: 033 208 74 20. www.miniopslagwatergoor.nl.
Bron: Mini Opslag Watergoor geopend – StadNijkerk.nl Nieuws uit de regio Nijkerk