over ons

mini opslag watergoor

Welkom bij Mini Opslag Watergoor, dé opslagoplossing in de regio Nijkerk. Ons avontuur begon in maart 2022 toen Gert Hagen en Hans Bos samenwerkten om dit bedrijf te starten. Hans Bos leverde de opslagunits via zijn bedrijf Selfstorage Systemen, terwijl Gert Hagen de dagelijkse leiding van Mini Opslag Watergoor op zich nam, met de onmisbare steun van zijn gezin.

Sinds onze oprichting hebben we een snelle groei doorgemaakt. Dankzij de grote vraag naar opslagruimte in Nijkerk en omstreken, hebben we onze opslageenheden in verschillende fasen uitgebreid. Iedere keer dat de units vol waren, zetten we de volgende fase in gang. Dit groeitempo was boven onze verwachtingen en we kwamen erachter dat er een grote vraag was naar opslagruimtes in de omgeving.

Bij Mini Opslag Watergoor staan we klaar om u te helpen met al uw opslagbehoeften. Neem gerust contact met ons op of kom langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

team

gert hagen

EIGENAAR

Ik ben Gert Hagen geboren en getogen in Nijkerk. Na ruim 40 jaar met mijn eigen renovatie en voegersbedrijf in de bouw te hebben gewerkt. Kwam deze kans op mijn pad. Een carrièreswitch die tot stand kwam samen met Hans Bos.  

Het leukste voor mij is de samenwerking met ons gezin en Hans. Dit samen met de positieve instelling maakt dat het bedrijf uniek is. Ook vind ik het contact met onze bezoekers/unithouders belangrijk. Het samen meedenken en meehelpen om een passende unit te vinden voor iedere wens maakt mijn werkdag compleet.

Wij willen de Mini Opslag Watergoor laten onderscheiden door actief aanwezig te zijn. Met persoonlijke benadering, om iedereen een thuis gevoel te geven zodat de unithouders hun spullen met een fijn en veilig gevoel bij ons opslaan.
We bieden door middel van extra hulpmiddelen denk aan karretjes, een steekwagen of onze aanhangwagens die je als unithouder koste vrij mag gebruiken. Zo bieden wij een stukje extra service. 

hans bos

EIGENAAR

Mijn naam is Hans Bos, alweer bijna 60 jaar geleden geboren en opgegroeid in Nijkerk. Na de nodige carrière wisselingen uiteindelijk 23 jaar geleden terecht gekomen in de SelfStorage branche. De eerste 14 jaar daarvan verantwoordelijk voor de verkoop van software, beveiligingssystemen en complete inrichtingen in geheel Europa. 10 jaar geleden mijn eigen bedrijf opgestart, Selfstorage Systemen, gericht op de levering en installatie Self Storage inrichtingen in met namen Nederland en Duitsland. Selfstorage Systemen heeft inmiddels een verkoopkantoor met 10 medewerkers en 12 montageteams werkzaam op projecten in Nederland, Duitsland, Oosterrijk en Zwitserland.

Het leukste aan de oprichting van de Mini Opslag Watergoor is het kunnen helpen en samenwerken met Gert en Marian Hagen. Beide ook geboren en getogen Nijkerkers en wij zijn al goede vrienden sinds we 15 jaar oud waren. Wat ik nu het leukste vind aan de Mini Opslag Watergoor is te zien hoe echt het hele gezin zich inzet en meeleeft in de bloei en groei van het bedrijf. Een bedrijf door Nijkerkers voor Nijkerkers.

Dit is ook meteen hetgeen waar Mini Opslag Watergoor zich in onderscheidt. Het is een echt familiebedrijf waar het hele gezin in meeleeft. Dit uit zich in de enorme positieve uitstraling van het bedrijf, die je direct voelt zodra je ook maar 1 stap over de drempel zet. Niks is te veel moeite voor Gert en Marian en hun gezin om hun  klanten naar hun zin te maken. Als je spullen daar staan opgeslagen weet je zeker dat het in goede handen is.  

Marian Hagen

AANSPREEKPUNT

Ik ben Marian Hagen vrouw van Gert, ook geboren en getogen in Nijkerk. Wanneer het kan en nodig is ondersteun ik Gert op administratief gebied.
Ik vind het leuk en gezellig om onze bezoekers/unithouders wegwijs te maken op de Mini Opslag Watergoor. Een kopje koffie of thee op zijn tijd maakt het voor mij gezellig en persoonlijker.

Janine Hagen

AANSPREEKPUNT

Ik ben Janine Hagen, een van de drie kinderen van Gert en Marian.
Het leukste aan de Mini Opslag Watergoor vind ik dat het een familie bedrijf is en de diversiteit waar we mee te maken hebben. Ik spring bij wanneer nodig.

alle informatie op een rij