dit zeggen onze huurders

GERCO SUSAN GELDER

Afgelopen jaar (tijdens onze verbouwing) een 3 vierkante meter opslag bij Mini Opslag Watergoor gehuurd. Ze zijn heel erg behulpzaam, het is er altijd schoon en heel erg netjes. Zeer tevreden over. Als we in de toekomst weer opslag nodig hebben, komen we zeker terug!

LEON VASTENBURG

Via een zoektocht langs de grote opslagboeven van Nederland kwamen we uiteindelijk uit bij Mini Opslag Watergoor. Wat een verademing! 100% betrouwbaar, altijd vriendelijk en behulpzaam én persoonlijk. Gert en Marjan ontzorgen je volledig. Niet meer verder zoeken mensen!

rOPAFLEX THE BUSINESS OUTFITTERS

Marian en haar man zijn erg vriendelijk, niets is te veel. De hokjes zijn netjes, ruime openingstijden en professionele sloten. Al met al, ik zou Mini Opslag Watergoor zeker aanbevelen!

Theresia mulder

Super fijn om bij Mini Opslag Watergoor een opslagruimte te huren. Je kan kiezen uit verschillende maten. Alles wordt goed uitgelegd en je kan 24 uur per dag naar binnen om spullen te brengen of te halen. De beveiliging is goed geregeld. Mocht je een opslagruimte nodig hebben dan kan ik je deze locatie zeker aanraden.

linda sondagh

Wat een top opslag! Ontzettend lieve en behulpzame mensen. Dit heeft echt toegedragen aan een soepele verbouwing. Borg super snel terug. Grote opslag, 16m2, voor al onze meubeltjes was perfect. Niks dan lof.

joke vastenburg

Wat een super alternatief voor als je opslagruimte nodig hebt. Verschillende soorten units, goede service en vriendelijke mensen! Bedankt!

alle informatie op een rij

Vincent roetenberg

Mooie opslagruimtes voor een vaste all-in prijs, zeer goede service.

Robert gotthjalpsen

Opslag van onze spullen was top. De ruimtes zijn schoon en makkelijk te bereiken. Ook de hulp van zowel Gert als Marian ( eigenaren en beheerders) is super. Wat een aardige en behulpzame mensen zijn dit. Men is erg flexibel en niks is onmogelijk bij hun.

steven van de pol

Goede informatie vooraf gekregen en alles goed geregeld.
Ik kon de aanhanger gratis gebruiken om spullen te verhuizen deze extra service is fijn.
Gert en Marian zijn erg vriendelijk, behulpzaam en denken mee.

timon

MiniOpslagWatergoor voldoet aan alles. Uitstekende service bij vragen. Bijna 24/7 toegang om bij je spullen te komen. Veiligheid staat hoog in t vaandel. Beste alternatief om je spullen betrouwbaar op te slaan, zeer aan te bevelen!

lisa

Bij mini opslag watergoor maken ze graag tijd voor je vrij. Het personeel is altijd vriendelijk en in voor een praatje. Er zijn enorm veel opslag mogelijkheden en de toegang naar je eigen unit is heel makkelijk. De units zijn ruim en schoon. De koffie is er ook heerlijk.

ELBERT VAN BEEK

Aanrader, vriendelijke mensen en altijd bereid om te helpen met een heftruck mocht dat nodig zijn.

IK WIL EEN UNIT HUREN!

ISA SCHEEPERS

Zeker aan te raden! Veel keuze uit verschillende maten units en fijn dat er flexibele huurperiodes zijn.

alinda

Mooie opslag ruimte. Vriendelijk personeel waar je ook buiten werktijd contact mee op kunt nemen. Mocht je opslag nodig hebben ben je hier aan het juiste adres.

jolanda

Wat fijn een unit bij Mini Opslag Watergoor, alles eenvoudig en duidelijk geregeld. Zeer vriendelijk geholpen door Gert en Marian. Wij zitten op de bovenste verdieping waar we zonder problemen met materiaal van de opslag en de lift makkelijk onze spullen kunnen opslaan. Mini Opslag Watergoor bedankt voor jullie uitstekende service.

henk van engelen

Mini Opslag Watergoor, wat een goed verzorgde organisatie. Het is er netjes, alles is duidelijk en wat niet onbelangrijk is het vriendelijke personeel dat je overal bij wilt helpen. Wat ook fijn is, is dat je hier allerlei maten van units kunt huren. En als verrassing ook nog een aanhanger kunt lenen om je spullen te vervoeren. Top hoor.

GLENN

Wat verwacht je van een opslagruimte?
Schoon en opgeruimd?
Ruime openingstijden?
Overdag iemand aanwezig voor vragen? Aanhangwagens en hulpmiddelen zoals karretjes? Dat hebben ze allemaal bij Mini opslag Watergoor!
Je word vriendelijk te woord gestaan door Marian of Gert en die vertellen je rustig en duidelijk wat er allemaal mogelijk is. En dat is vrijwel alles! Je kan in je unit via een app zodat je geen losse sleutels meer heb. ideaal.

nathalie betin

Wat zijn wij blij met de Mini Opslag Watergoor. Worden hier altijd met open armen ontvangen, medewerkers staan altijd voor ons klaar als we hulp nodig hebben. Maar ook als ze niet aanwezig zijn, is het zo goed geregeld dat we alsnog bij onze spullen kunnen. Echt top! Waren ook zeer tevreden met de ruime keuzes aan m2 qua opslag. Hierdoor vonden wij precies de opslag die wij nodig hadden. Echte aanrader dus, ga er vooral even kijken en vraag naar de mogelijkheden want er zijn er vele!